Sales Engineer

Voor de verdere ontwikkeling en de internationale groei van Eagle Vision willen wij graag ons sales team uitbreiden met een: Sales Engineer

De Sales Engineer is medeverantwoordelijk voor het verkopen van Eagle Vision systemen en opbouwen en onderhouden van relaties met onze klanten.

Profiel

De succesvolle Sales Engineer is verantwoordelijk voor verkoop van systemen, zelfstandig opbouwen en onderhouden van klantrelaties, afstemmen van klantspecificaties, klant bezoeken en offerte trajecten. Daarnaast ondersteunt de Sales Engineer de internationale sales & servicepartners, markt- en productontwikkeling, opstellen en versturen van nieuwsbrief en deelname aan (internationale) beurzen.

Vereisten

Om succesvol te kunnen zijn is het belangrijk om te beschikken over:
  • Relevante opleiding in commerciële en of technische richting
  • Ownership, zelfstandigheid, accuraat zijn, overzicht, zelfstarter en een ‘get-it-done’ mentaliteit
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift zowel in Nederlands als Engels. Andere talen is een pre.
  • Ervaring in business-to-business is een pre

 

Eagle Vision biedt een (internationale) uitdaging waarbij direct bijgedragen kan worden aan het succes en de verdere groei van de organisatie, met veel ruimte voor professionele en persoonlijke ontwikkeling.
Ga terug