Afstuderen of stage

 

 

Afstuderen bij Eagle Vision? Dat kan uiteraard. We hebben meerdere mogelijke uitdagende en interessante opdrachten. Voorbeelden:

 

  • Optica en elektrotechniek: Helpen bij ontwikkeling van de nieuwe generatie LED-verlichting voor onze Basic Scout systemen. Doel is het beter zichtbaar maken van specifieke features en materialen.
  • Optica en elektrotechniek: Helpen bij ontwikkeling van de nieuwe generatie optica voor onze Basic Scout systemen. Belangrijk doel is dat de optica ingesteld kan worden per product type. Op deze manier garandeer je altijd een goed en scherp beeld voor ieder ge├»nspecteerd product.
  • Computer vision software: Ontwikkelen en implementeren in C++ van computer vision algoritmen om de inspectiemogelijkheden van onze Basic Scout systemen te verbeteren.

Wil je bij ons afstuderen, kun je altijd contact met ons opnemen voor de mogelijkheden. Wil je een andere stage bij ons lopen, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Neem dan contact met ons op.

 

We hebben verschillende samenwerkingscontacten met de UvA en de Hogeschool van Amsterdam, maar studeer je bij een andere onderwijsinstelling ben je ook welkom.

Ga terug