Optical System Engineer


Ons bedrijf:

Vision Technology provider Eagle Vision heeft vanaf het begin de ontwikkelingen meegemaakt en vormgegeven van volledige klant specifieke beeldverwerkingsprojecten in de 90er jaren, tot de huidige modulaire systeembenadering.

Eagle Vision bestaat dit jaar 20 jaar en vanaf het begin werken ervaren professionals vanuit multidisciplinaire benadering aan de ontwikkeling en bouw van de Vision systemen en zorgen zij voor installatie en onderhoud van systemen op de locatie van de klant.

Voor de industriële markt voedings-, dranken-, en verpakkingsindustrie heeft Eagle Vision het Basic Scout systeem ontwikkeld. Hiermee kunnen complete inspecties gerealiseerd worden om productie en kwaliteit te verbeteren.

Door een toenemende vraag naar de product oplossingen van Eagle Vision en verdere professionalisering van de organisatie wil Eagle Vision haar team uitbreiden met een:

Optische Systeem Engineer

Je functie:

Binnen de ontwikkelingsgroep ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en optimaliseren van de optische- en control units binnen de Eagle Vision systemen. Deze modulaire vision systemen bestaan uit geavanceerde camera’s, verlichting, computer hardware en software, en randapparatuur.

concreet bestaan je verantwoordelijkheden uit het (steeds verder) ontwikkelen, specificeren en testen van bestaande en nieuwe units, waarbij het uitgangspunt gevormd wordt door de inspectie functionaliteit en industriële toepasbaarheid. Verder geldt ook het bouw- en integratiegemak en de onderhoudbaarheid..

In de rol van productontwikkelaar wordt ook de release strategie van optische en control units (mede)bepaald.

Wat wij zoeken:

·  Relevante HBO of WO-opleiding

·      Bij voorkeur enkele jaren relevante werkervaring, liefst in een Computer Vision omgeving

·      Flexibele en oplossingsgerichte instelling

·      Passie voor technologie

·      Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

·      Goede communicatieve vaardigheden

Wat wij bieden:

Eagle Vision biedt een mooie mogelijkheid voor gemotiveerde starter of iemand die een tweede stap maakt, passende arbeidsvoorwaarden en vooral een veelzijdige uitdaging om bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van ons bedrijf en de High Tech oplossingen die we bieden.

Ga terug