Mix-up Detection

1666 Product mix-up (mismatch van product en verpakkingsvariant) is een groot integriteits risico voor consumentenveiligheid en merkreputatie. Het toenemend aantal product variƫteiten, zoals allergeendeclaraties, sub-merken en (private) labels, vergroot dit risico.

Label & Decoration Inspection

Label inspectie volle fes en jars 2 Juiste informatie en presentatie op de verpakking is zeer belangrijk voor merkreputatie en bedrijfsmarketing. Contaminerende producten en verpakkingen zijn onaantrekkelijk voor de consument. Belangrijker nog, informatie zoals ingredienten declaratie moet verplicht goed leesbaar zijn. Een goede kwaliteit van labels en decoratie ondersteunt de bedrijfsreputatie en verbetert productie kwaliteit.

Code Reading

Code symbol Aanwezigheid en leesbaarheid van codes is zeer belangrijk, in sommige gevallen wettelijk verplicht. Foutieve codering is een risico voor consumenten veiligheid en merkreputatie. De Code Reading module controleert of codes aanwezig, leesbaar of juist zijn. De module inspecteert houdbaarheids-, productiedatum-, track & trace-, barcode, 2D matrix-code, etc.

Empty Can Inspection

1432

Het is vaak moeilijk om kleine beschadigingen en/of vervuilingen op te sporen op de bodem of tegen de binnenzijden van een blik. De Empty Can Inspectie garandeert een optimale kwaliteitsborging door op een eenvoudige en nauwkeurige manier lege blikken te controleren op verontreiniging, vlekken en beschadigingen op de flens, bodem en binnenzijden van het blik.

Starch Mould Inspection

Eagle 1 web De Starch Mould Inspection (SMI) verbetert de efficiency en kwaliteit van de productie op de gietmachine. Door de SMI worden vervuilde poederbakken in de machine voorkomen, waardoor er wordt bespaard op afval en verwijderen, schoonmaken en weer vullen van de bakken.