Food, Beverage & Packaging oplossingen


Eagle Vision heeft een aantal standaard inspectiesystemen voor de Food, Beverage en verpakking industrie: de Basic Scout inspectie familie. Als klant profiteert u altijd van de bewezen prestaties, eenvoudig onderhoud, en lage cost of ownership. Dankzij de modulaire opbouw is de Basic Scout in staat om meerdere inspecties te combineren in een systeem. Daarnaast kunnen we het modulaire systeem op een flexibele manier instellen om aan uw capaciteit en functionele eisen te voldoen. Indien gewenst ontwikkelen we klantspecifieke applicaties voor u die voortbouwen op de al bewezen hardware en software. We noemen dit de "product plus" benadering: wij leveren standaard industriƫle systeem met een vertrouwde "look-and-feel" voor de best mogelijke prijs, en het systeem kan worden aangevuld met klantspecifieke modules en functionaliteit. Bekijk hier onze standaard inspecties.

People Logistics


Real-time metingen aan mensenstromen helpen mee om processen, doorstroming, en veiligheid te verbeteren. Onze geavanceerde 3D sensor technieken maken het mogelijk om personen betrouwbaar en over grote afstanden te volgen, te tellen en events te classificeren. Deze informatie wordt numeriek of grafisch verwerkt en doorgegeven aan gekoppelde systemen of operators. De belangrijkste toepassingen zijn in de Zorg, Consumentengedrag analyse, en Veiligheid. 

Custom


Op verzoek ontwikkelen wij klantspecifieke toepassingen, voortbouwend op reeds bewezen hardware en software. We noemen dit de "product plus" benadering: wij leveren standaard systemen met een vertrouwde "look-and-feel" voor de best mogelijke prijs, aangevuld met de ontwikkeling van klantspecifieke functionaliteit. Neem contact met ons op voor uw aanvraag.