Mix-up Detection

1666 Product mix-up (mismatch van product en verpakkingsvariant) is een groot integriteits risico voor consumentenveiligheid en merkreputatie. Het toenemend aantal product variëteiten, zoals allergeendeclaraties, sub-merken en (private) labels, vergroot dit risico.

Scoop Insert Inspection

1466 The Scoop Insert Inspectie module controleert of er een lepel aanwezig is en of deze geen beschadigingen e.d. heeft. De inspectie module maakt deel uit van het Basic Scout Platform en kan tot een snelheid van 60.000 blikken per uur controleren op o.a. de aanwezigheid van het juiste aantal lepel(s), kapotte of beschadigde lepels en de juiste kleur.

Label & Decoration Inspection

Label inspectie volle fes en jars 2 Juiste informatie en presentatie op de verpakking is zeer belangrijk voor merkreputatie en bedrijfsmarketing. Contaminerende producten en verpakkingen zijn onaantrekkelijk voor de consument. Belangrijker nog, informatie zoals ingredienten declaratie moet verplicht goed leesbaar zijn. Een goede kwaliteit van labels en decoratie ondersteunt de bedrijfsreputatie en verbetert productie kwaliteit.

360° Inspection

360 Can Inspection System 3 De 360˚Inspection levert een complete in-line check van uw product, logischerwijs opgesteld aan het einde van de productielijn. Zijn alle labels juist geplaatst? Zien ze er uit zoals u wenst?

Empty Can Inspection

1432

Het is vaak moeilijk om kleine beschadigingen en/of vervuilingen op te sporen op de bodem of tegen de binnenzijden van een blik. De Empty Can Inspectie garandeert een optimale kwaliteitsborging door op een eenvoudige en nauwkeurige manier lege blikken te controleren op verontreiniging, vlekken en beschadigingen op de flens, bodem en binnenzijden van het blik.

Starch Mould Inspection

Eagle 1 web De Starch Mould Inspection (SMI) verbetert de efficiency en kwaliteit van de productie op de gietmachine. Door de SMI worden vervuilde poederbakken in de machine voorkomen, waardoor er wordt bespaard op afval en verwijderen, schoonmaken en weer vullen van de bakken.