Eagle Vision Operational Excellence Programma

Operational Excellence

 

Met een sterk groeiend aantal actieve inspectiesystemen, merken wij vanuit onze klanten dat er een verschil in prestatie kan voorkomen tussen vergelijkbare systemen. Dit lijkt te worden veroorzaakt door een suboptimaal gebruik van de systemen. Klanten met vergelijkbare systemen (bijv. Empty Can Inspection, 360 Inspection) ervaren verschillende prestatieniveaus. De beste manier om dit te voorkomen is het continue trainen van de gebruikers.

 

Voor alle afgeleverde systemen wilt Eagle Vision de beste resultaten en gebruikerservaring bieden doormiddel van het aanbieden van periodieke training sessies. Gedurende deze trainingen worden de functionaliteiten van het systeem (vanuit het perspectief van de eindgebruiker) gepresenteerd, alsook de site-specific problemen besproken en opgelost.

 

De uitgebreide ervaring die wij bij onze klanten hebben opgedaan en de expertise van onze ingenieurs kunnen u helpen om de beste inspectie resultaten te behalen met uw Eagle Vision inspectiesysteem. Neem deel aan het Operational Excellence programma om hier gebruik van te maken.

 

Neem contact met Simon Oerlemans op als dit programma u interesseert.
soerlemans@eaglevision.nl


2016-11-30 14:32 door Eagle Vision Systems

Ga terug