Oog op een Optische Unit: Empty Can Inspectie

ECIHet blijkt vaak moeilijk om kleine beschadigingen of vervuilingen te detecteren op de bodem of tegen de binnenzijde van een blik. Eagle Vision ’s Empty Can Inspectie garandeert een optimale kwaliteitsborging door op een nauwkeurige manier lege blikken te controleren op verontreiniging, vlekken en beschadigingen op de flens, bodem en binnenzijden van het blik. Ook worden defecten op het gebied van de vorm gedetecteerd. Het systeem heeft een hygiënisch roestvrijstaal ontwerp en signaleert defecten tot een snelheid van meer dan 60.000 blikken per uur. De Empty Can Inspectie is een compact systeem en is eenvoudig te implementeren op zowel bestaande als nieuwe lijnen.

 

Slechts enkele voordelen van deze module zijn; een eenvoudige plaatsing op uw lijn door een compact formaat, een zeer onderhoudsvriendelijk ontwerp zonder bewegende delen. Dankzij een standaard configuratie en een bewezen techniek is de Empty Can Inspectie een enorm betrouwbaar en nauwkeurig systeem dat onmisbaar is voor zowel blikfabrikanten als blikvullers.

 

Wenst u meer informatie te ontvangen over de Empty Can Inspectie van Eagle Vision? Neem dan contact op met Simon Oerlemans (simon@eaglevision.nl).

 

2017-02-27 10:00 door Eagle Vision Systems

Ga terug