De mensen van Eagle Vision

Deze maand vertelt onze collega Arthur Verwoerd meer over zijn werk bij Eagle Vision.

 

Arthur werkt momenteel als Project Engineer. Onze Project Engineers hebben een groot aantal verantwoordelijkheden, waaronder; het installeren en inbedrijfstellen van onze systemen alsook het geven van remote support om de goede werking van onze systemen te garanderen.

 

Arthur: ’Ik ben als stagiair begonnen met het instaleren van de Eagle Vision software op divers inspectiesystemen.

 

Na mijn 10-weekse stage heb ik gevraagd of ik gedurende de zomervakantie voor Eagle Vision kon blijven werken gezien ik het hier enorm naar mijn zin had. Na de zomervakantie heb ik nog twee stages bij Eagle Vision gelopen en ben ik opgeleid tot Project Engineer voor de Starch Mould Inspectie.

 

De stages die ik bij Eagle Vision gelopen hebben mij de kans gegeven om veel te reizen en diverse klanten te bezoeken. Een van de klanten die ik heb bezocht is Heineken in Zoeterwoude. Gedurende dit bezoek hebben wij een Cap Inspectie Systeem geïnstalleerd. Het voelde fantastisch om te weten dat het werk dat wij die dag hadden gedaan ervoor zou zorgen dat de kwaliteit van het product van onze klant zo hoog als mogelijk was. Ik ben op die manier een heel klein deel van het proces dat het beste flesje bier garandeert. Zorgen dat de kwaliteit van het product van onze klanten zo hoog mogelijk is, is wat mij het meeste motiveert in dit werk.

 

Na mijn 20-weekse afstudeerstage en het behalen van mijn diploma kan ik zeggen dat ik enorm veel geleerd heb van het bezoeken van klanten en het werken met de Inspectie Systemen van Eagle Vision. Vanaf het moment dat ik afgestudeerd was kon ik met trots zeggen dat ik officieel een Project Engineer en Starch Mould Product Specialist bij Eagle Vision was.

 

Sinds mijn indiensttreding bij Eagle Vision heb ik al veel mogen reizen, onder andere naar Denemarken, Nigeria, Duitsland, België, Frankrijk, Spanje en nog veel meer bestemmingen. Het vele reizen zorgt voor veel afwisseling en uitdagende opdrachten.

 

Ben of ken jij iemand met passie voor techniek en raak jij gemotiveerd van het behalen van de hoogst mogelijke kwaliteitsniveaus, zorg dan dat je contact met ons op neemt. Wij zijn altijd op zoek naar getalenteerde en gemotiveerde collega’s om ons team te komen versterken.

 

2017-03-28 10:51 door Eagle Vision Systems

Ga terug