De mensen van Eagle Vision


Tjark Post vertelt over zijn werkzaamheden bij Eagle Vision. Tjark is onderdeel van ons ontwikkelteam voor de Basic Scout inspectiesystemen.

 

Tjark: “Ik heb Electrical Engineering gestudeerd aan de Universiteit Twente. Met de master heb ik me verder gespecialiseerd op het gebied van Robotica en Mechatronica. Tijdens mijn opleidingen vond ik de vakken die te maken hadden met computer vision razend interessant. Met mijn afstuderen was ik bijvoorbeeld bezig met drones die hun eigen positie bepaalden met behulp van twee camera’s. Net als een mens dat doet met de twee ogen die hij heeft.

 

Nadat ik afgestudeerd was ben ik op zoek gegaan naar een baan waarin ik verder kon gaan met computer vision. Eagle Vision paste perfect in dat plaatje. Het mooie aan Eagle Vision vind ik dat we het complete plaatje in huis hebben. We doen de ontwikkeling en het bouwen van de inspectiesystemen zelf en we ontwikkelen onze eigen software. Het werkt allemaal samen om tot de beste inspectie te komen. Ik vind het erg leuk om onze software verder te ontwikkelen. Dit gebeurt soms naar aanleiding van een klantvraag maar ook als we zelf ideeën hebben werken we dat uit. Daarbij besteed ik ook altijd aandacht aan de gebruiksvriendelijkheid. Uiteindelijk komt de software het beste tot zijn recht als het makkelijk te gebruiken is. Dat maakt het tot een leuke, uitdagende baan.”

 

2017-02-27 10:01 door Eagle Vision Systems

Ga terug