Eagle Vision groeit door

 
Eagle Vision heeft zich in 2016 verder ontwikkelt als een premium industriƫle vision leverancier, vooral voor de babyfood en haar toeleveranciers. Ook de dranken en snoepjes markten waarin we actief zijn blijven groeien. In de afgelopen 3 jaar is het aantal door Eagle Vision samen met haar internationale partners geleverde systemen verdubbeld van 24 tot ver boven de 60 per jaar, en ook het aantal systemen voor volgend jaar zal naar verwachting groeien. Samen met onze partners leveren we systemen over hele wereld: ruim 70% buiten Nederland tot aan Nieuw Zeeland toe. Zonder onze partners lukt dat niet, ze voegen veel waarde toe door hun kennis en ervaring in specifieke markten en landen.

Groepsfoto


Onze strategie is gericht op verdere schaalbare groei. We brengen voortdurend meer structuur aan in onze organisatie om u beter te kunnen ondersteunen met goede en bewezen producten en services, zonder in te leveren op onze flexibiliteit en persoonlijke aanpak. Hiervoor zijn het afgelopen jaar een aantal stappen gezet: na een verbouwing vorig jaar zijn we dit jaar uitgebreid met 30% meer ruimte, zodat we u beter van dienst kunnen zijn. Bijvoorbeeld een trainingslokaal waar onze partners en klanten specifieke training kunnen krijgen. Meer ruimte voor remote support werkplekken. Verder is het team uitgebreid met sales, service en development medewerkers. Ook volgend jaar gaan we verdere stappen zetten. Graag horen we van u als u specifieke suggesties hebt voor ons om de samenwerking en ervaring met Eagle te verbeteren.

 

Kaart met systemen

We blijven voortdurend nieuwe producten ontwikkelen en bestaande verbeteren. Ons productaanbod is bijvoorbeeld recent uitgebreid met de Compact 360, een compact inspectie systeem voor kleinere producten: flessen, potjes en blikken. Een echte 100% eindcheck voordat uw producten worden ingepakt en bij de consument komen. Door de compacte afmetingen en EHEDG uitvoering past hij op vrijwel iedere lijn. Labels, doppen, verschillende codes, beschadigingen, en mixup worden gevonden.

 

Verder hebben we als dienst het OEP geĆÆntroduceerd, Operational Excellence Program, voor optimaal gebruik en ondersteuning van geleverde systemen (zie vorige nieuwsbrief). We kunnen u hiermee heel gericht ondersteunen met het optimaal gebruik van uw systemen. Doordat er steeds meer gebruikers ervaring beschikbaar komt met gebruik van meer systemen (toename installed base), kunnen we u gericht helpen optimaal te werken.

 

We hebben veel vertrouwen in de goede dingen die 2017 u en ons zal brengen.

 

Goede feestdagen en een gelukkig en gezond 2017!

 

Arend van de Stadt
General Manager

 


2016-12-20 16:20 door Eagle Vision Systems

Ga terug