Eagle Vision verkoopt zijn 35e 360˚ inspectie systeem

360 all-in-one inspection

Recent heeft Eagle Vision haar 35e All-in-one inspectie systeem aan een Nederlands dairy bedrijf verkocht. Al binnen 2 jaar na introductie in 2014 is het Eagle Vision 360˚ inspectie systeem de wereldwijde standaard geworden voor end-of-line inspecties in de premium baby food Nutrition industrie.

In deze industrie zijn de belangrijkste inspecties voor het afgevulde blik: mix-up detectie (op barcode, 2D Data Matrix code, andere codes, en op de bedrukking), decoratie kwaliteit inspectie, en optionele cap/deksel inspectie. De inspectie functies zijn gerealiseerd in een eenvoudige, betrouwbare oplossing. Middels gebruiker-centered ontwikkelingen zijn belangrijke applicatie functies toegevoegd zoals heel eenvoudig inleren van nieuwe decors, betrouwbare inspecties, failsafe uitstoot, en geavanceerde remote ondersteuning.

Hetzelfde systeem is ook veel gebruikt in de blik productie industrie. De lege blikken worden aan het eind van de productie lijn geïnspecteerd aan de binnenzijde (vervuilingen en fels rand deuken en rondheid) en aan de buitenzijde (decoratie kwaliteit en mix-up detectie gebaseerd op zowel barcode, 2D Data Matrix code als decor).

2016-06-10 09:53 door Eagle Vision Systems

Ga terug