Preview new logo

 

Welkom bij Eagle Vision Systems!

Al ruim 20 jaarleveren wij hoge kwaliteit in-line vision systemen aan onze vooraanstaande internationale klanten binnen de 
voeding, dranken en verpakkingsindustrie. We zijn marktleider in inspectiesystemen in de Baby Voeding sector en Confectionary sector.

Onze systemen hebben een modulaire opbouw van standaard bewezen modules. Daarnaast zijn de bewezen modules geschikt voor semi-custumizing om een unieke toepassing te bieden voor specifieke verpakkings typen en lijn omstandigheden. Er zijn systemen geoptimatliseerd voor veeleisende omgevingen, zoals hygienische, natte en ATEX zones.  

Kenmerkend zijn de korte opstart tijden, de uitermate gemakkelijke gebruiks interface en de betrouwbare performance, inclusief bij hoge snelheden. 

Eagle Vision is wereldwijd aanwezig, naast het hoofdkantoor in Nederland zijn er kantoren in Europa, Noord- en Zuid-Amerika, Zuid-Oost Azie en China. En met een riant netwerk van distributeurs is assisitentie altijd dichtbij. 

 De mensen van Eagle Vision

Deze maand vertelt onze collega Arthur Verwoerd meer over zijn werk bij Eagle Vision. Arthur werkt momenteel als Project Engineer. Onze Project Engineers hebben een groot aantal verantwoordelijkheden, waaronder; het installeren en inbedrijfstellen van onze systemen alsook het geven van remote support om de goede werking van onze systemen te garanderen.

Lees meer...

2017-03-28 10:51 door Eagle Vision Systems

De mensen van Eagle Vision

Tjark Post vertelt over zijn werkzaamheden bij Eagle Vision. Tjark is onderdeel van ons ontwikkelteam voor de Basic Scout inspectiesystemen

Lees meer...

2017-02-27 10:01 door Eagle Vision Systems