Label & Decoration Inspection

Label inspectie volle fes en jars 2 Juiste informatie en presentatie op de verpakking is zeer belangrijk voor merkreputatie en bedrijfsmarketing. Contaminerende producten en verpakkingen zijn onaantrekkelijk voor de consument. Belangrijker nog, informatie zoals ingredienten declaratie moet verplicht goed leesbaar zijn. Een goede kwaliteit van labels en decoratie ondersteunt de bedrijfsreputatie en verbetert productie kwaliteit.

Code Reading

Code symbol Aanwezigheid en leesbaarheid van codes is zeer belangrijk, in sommige gevallen wettelijk verplicht. Foutieve codering is een risico voor consumenten veiligheid en merkreputatie. De Code Reading module controleert of codes aanwezig, leesbaar of juist zijn. De module inspecteert houdbaarheids-, productiedatum-, track & trace-, barcode, 2D matrix-code, etc.

360┬░ Inspection

360 Can Inspection System 3 De 360˚Inspection levert een complete in-line check van uw product, logischerwijs opgesteld aan het einde van de productielijn. Zijn alle labels juist geplaatst? Zien ze er uit zoals u wenst?

FBI Glass Contamination Inspection

GLASS RECALL De in-line FBI biedt betrouwbare "in-line" detectie van kleine glasdeeltjes in gevulde flessen. Het geavanceerde optische systeem bevat geen bewegende onderdelen en is daardoor eenvoudig te installeren en te onderhouden.

Cap Inspection

Closure symbol Een lekkende verpakking is een van de meest gemeenschappelijke integriteit risico's. In eerste instantie is het belemmerend voor een soepel productieproces. Maar erger is het effect op de houdbaarheid van uw product met mogelijk ernstige gevolgen voor consumentenveiligheid en merkreputatie.

Starch Mould Inspection

Eagle 1 web De Starch Mould Inspection (SMI) verbetert de efficiency en kwaliteit van de productie op de gietmachine. Door de SMI worden vervuilde poederbakken in de machine voorkomen, waardoor er wordt bespaard op afval en verwijderen, schoonmaken en weer vullen van de bakken.